FESTA I ASSEMBLEA DE L’HOSPITALITAT DE SOLSONA

            


El diumenge, 5 de març, a la Sala Polivalent de Solsona, cedida gentilmente per l’Ajuntament, es va celebrar l’Assemblea general ordinària de L’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lurdes del Bisbat de Solsona.

Serví  també per conmemorar el 50è. Aniversari del pelegrinatge a Lurdes de França.

Al matí després d’esmorzar i conversar amb els amics de l’Hospitalitat

se celebrà l’assemblea. Seguidament el nostre conciliari Mn. Lluís va fer una conferència sobre el tema: El senyor ha fet en mi meravelles.

A continuació vam anar a la catedral on el Sr. Bisbe Sr. Xavier Novell presidí la celebració eucarística a la que també hi assistiren molts fidels de Solsona.

En acabat vàrem tornar a la Sala, on ja estaven molt ben preparades les taules per assentar-nos a dinar que fou preparat per una empresa de catering i servit per voluntaris de l’Hospitalitat. Ens acompanyaren el Sr. Bisbe, l’alcalde de Solsona, el rector de Solsona i varis sacerdots entre ells Mn. Clos que fou qui organitzà els primers pelegrinatges de l’Hospitalitat.

Havent dinat, al mateix local es feu un concert extraordinari a càrrec de la Banda de Cardona. Era obert a tothom i un nombrós públic vingué a escoltar aquesta fabulosa banda. Fou molt aplaudida i acabà el concert amb la interpretació de l’Ave de Lurdes.

El Sr. Bisbe i la Presidenta ens dirigiren unes paraules per posar fi als actes.

Després de l’hora dels adéus casdascú tornà a casa seva amb la joia d’haver participat en una jornada molt emotiva.


Un pelegrí.



MIRA LES FOTOS CLICANT AQUI