TROBADA HOSPITALITAT DE SOLSONA    A AVIÀ


El passat diumenge dia 18 de febrer s’ha celebrat la XXVIII Assemblea de l’Hospitalitat de Lourdes del Bisbat de Solsona al poble d’Avià.


Al voltant de les deu del matí tothom anava arribant a l’Ateneu on els membres de l’hospitalitat, d’Avià, fent d’anfitriones ens havien preparat l’esmorzar a  base de xocolata desfeta i coca, molt agraïda ja que el començament del dia estava molt emboirat.

A dos quarts d’onze del matí ens dirigírem en processó a la parròquia de Sant Martí on el Sr. Bisbe de Solsona Xavier Novell, presidí la Missa. Al sortir ja lluia el sol i  tornàrem a l’Ateneu, on en la sala d’exposicions es celebrà l’Assemblea durant la qual es feu entrega del premi del concurs de fotografia del 50è pelegrinatge a la Sra. Marta Costa (Cal Bassacs-Gironella) que obtingué el primer accessit.


Al finalitzar l’assemblea, Mn. Lluís Ruiz ens feu una xerrada sobre el tema de l’any.


A la sala gran de l’Ateneu,  ja estaven molt ben preparades les taules per assentar-nos a dinar que fou preparat i servit  per una empresa de càtering. En un agradable dinar de germanor ens agrupàrem 110 persones. En acabar la presidenta Sra. Glòria Padullés i el Sr Bisbe ens dirigien unes paraules per posar fi a la jornada, i desprès de l’hora dels adéus tothom tornà a casa seva amb la joia d’haver passat un dia molt entranyable.


M. Rosa Guix

Secretària de l’Hospitalitat.