39è APLEC LOURDES DE LA NOU!!!

            


El passat dia 17 de juliol va tenir lloc el 39è. Aplec al Santuari de Lurdes de la Nou de les Hospitalitats de Solsona i Vic, amb una gran assistència de malalts, pelegrins i personal de servei, molts dels quals havien assistit al Pelegrinatge que va tenir lloc el passat mes de juny a Lourdes de França. Fou una gran jornada de convivència i germanor.


L’arribada va ser al voltant de les 11 del matí a davant del Santuari on a les 12:30 es va oficiar la missa presidida pels mossens Pep Vila, Salvador Casafont i el nostre consiliari Mn. Lluís Ruiz, fou cantada pel públic assistent, a l’hora de l’ofertori es va fer l’ofrena del pa i el vi, i de molts rams de flors obsequi dels pelegrins dels diversos pobles presents a l’ofici; acabada la missa es va fer el sorteig de diversos regals donats desinteressadament.


A les 2 va tenir lloc un dinar de germanor al local social del poble, on ens vàrem aplegar unes 150 persones per poder disfrutar del suculent dinar ofert per un gran catering, a les 5 de la tarda altre cop al Santuari es va fer el res del Sant Rosari i l’adoració al Santíssim.

Seguidament a l’esplanada es va fer l’hora dels adéus, donant per finalitzada la festa. Allà ens vàrem despedir tots i de retornarem cap a casa.